Najlepszy Klub W Grudziądzu
Witam więc tak, prosze pod tym tematem przedstawic sie i troche opowiedziećo sobie. Tylko racze WKS
Mariusz.T
Siema jestem mariusz mam 17 lat. Jestem napastnikiem chociarz tez lubie zagrac w pomocy i pomagać konstruować róznego typu ataków.Na piłce troche się znam ponieważ grałem juz w niektórych klubach takich jak ,,Stal Grudziąz" albo ,,Olimpia Grudziądz". Byłęm kiedys trenerem WKS wiec i teraz będę sie starać o to stanowisko.
Siema.Mam 15 lat i gram na pozycji pomocnika lub napastnika.Często właczam się w akcje ofensywne chociaż w defensywie też mogę zagrać.
Patryk
Wtam nazywam się Sebastian i mam 15 lat. Jestem zawodnikiem wszechstronnym grającym zarówno na pozycji napastnika jak i pomocnika. Lubię akcje oskrzydjlające, w których mogę zaprozentować wszystki moje mozliwości.
Witam wszystkich !!! Nazywam się Sławek i gram na pozycji obrońcy oraz czasami na pomocy mam trochę doświadczenia gdyż należałem już do wks'u rok temu a także grałem w innych klubach np.ZzP(zespół z póławskiego) MKS , szkolna drużyna sportowa a także w olimpi grudziądz .
Lubie długie ofensywne akcje a także jak przeciwnicy nacierają w stronę mijej bramki gdyż mogę się wtedy wykazać . Mam nadzieje że dobrze się spiszę w wiślę grudziądz
Nowy użytkownik
Siema ! Jestem Wojtek ;d Gram na pozycji napastnika . Mam duże doświadczenie na tej pozycji bo grałem przez 2 lata w Olimpii Grudziadz a po drugie jest największy transfer w historii WKS-u Żeby kupić mnie taką Gwiazdę ;d.
Siemka!!>
Jestem Michał mam 15 lat gram na pomocy lub ataku lubie browary i grube jointy xD. Gra sprawia mi przyjemnośc , ciesze sie że WKS powraca w wilekim stylu.
WISŁA forever!!!!
Ostatnio edytowany przez DeathPL (2012-04-06 19:11:04)
Toć ty weź wypierdalaj a jaką ty masz nazwe cwel sam masz zjebaną nazwe więdz wypierdalaj cwelu !!!!!!!!!!